Druga HNL: Sesvete – Gorica 0:1

[alc_event_scoreboard event=”7864″ display_details=””]

Utakmica 30. kola Druge HNL protiv Gorice je jedna od onih koju izgubite, a da vam protivnik ne stvori niti jednu izglednu priliku u 90 min. Naravno, osjećaj je da nismo trebali izgubiti ovu utakmicu.

U prvom dijelu naša mlada momčad odlično je parirala gostima iz Gorice, ali nije uspijevala ozbiljnije ugroziti protivnički gol. Prvi dio je bio borba na sredini terena bez izglednih prilika s bilo koje strane.

Drugi dio bio je mnogo sadržajni. Već na samom startu neoprezan start Drmića, te kazneni udarac za goste koji naš vratar Filipović uz pomoć vratnice brani. Ubrzo nakon toga glavni sudac propušta dosuditi kazneni udarac na Mamutu, ali nedugo zatim dosuđuje kazneni udarac nad Dagom. Tolićev udarac odlično brani Kahlina. Nakon dva propuštena jedanaesterca igra se rasplamsala, a onda jednu izbijenu loptu, opet Drmića, u kaznenom prostoru sudac je okarakterizirao kao kazneni udarac za goste. Gosti su ovaj puta bili sigurni s bijele točke, te odnijeli sva tri boda iz Sesveta. Do kraja utakmice imali smo još nekoliko udaraca prema golu, ali to nije bilo dovoljno da se svlada odlični Kahlina.

Sljedeća utakmica je u srijedu, 09.05. u 17.00h, protiv Dinama II, u gostima.