Druga HNL: Sesvete – Hrv. Dragovoljac 2:2

[alc_event_scoreboard event=”7824″ display_details=””]

Na otvaranju trećeg kruga natjecanja, Sesvete i Hrv. Dragovoljac su odigrali neodlučeno 2:2. Utakmica je odigrana pred oko 300 gledatelja, uz prijenos na televiziji.

Dobro smo otvorili utakmicu i poveli već u 10. minuti. Maloča sjajno gura Tolića u priliku, u kojoj on sam izbija pred vratara, lakoćom ga zaobilazi i loptu lagano posprema u prazan gol. Već par minuta kasnije još jedna odlična prigoda s istim akterima. Maloča ostavlja povratnu loptu Toliću na vrhu kaznenog prostora, međutim udarac nije bio precizan. U 17. minuti slijedi šok. Prvu priliku i prvi udarac Dragovoljca na utakmici Bukvić pretvara u zgoditak. Nakon toga Dragovoljac preuzima igru u svoje ruke i dolazi do još nekoliko udaraca prema našim vratima, ali je Filipović bio siguran. Prije kraja prvog dijela utakmice Mamut je imao udarac iz voleja, međutim bez preciznosti.

Drugo poluvrijeme opet vrlo dobro započinjemo udarcem Maloče sa 16 metara koji završava tik uz vratnicu, ali s vanjske strane. Par minuta kasnije Kluk je odlično uposlio Mamuta na 7 metara od gola Dragovoljca. Mamut sjajno šalje svog čuvara u prazno, ali i puca malo pored gola. Nakon dobre igre Sesveta opet slijedi šok. Iz jedne akcije Dragovoljca koja se činila bezopasnom, lopta se od Konteka odbija na 16 metara gdje natrčava igrač Dragovoljca Valentino Majstorović i pogađa mrežu za 1:2. Presing Sesveta se na kraju isplatio u 81. minuti kada Kolega, koji je ušao dvadesetak minuta ranije, zabija za 2:2 i time postavlja konačan rezultat na utakmici.

Sljedeća utakmica je protiv Kustošije 28.03. u 16.30h u gostima.