DRUGA HNL: SESVETE – VARAŽDIN 0:2

[alc_event_scoreboard event=”7848″ display_details=””]

U utakmici 27. kola Druge HNL smo izgubili od Varaždina rezultatom 0:2. Dinamična utakmica, no međutim s malo pravih prilika.

U prvom dijelu se najviše igralo na sredini terena. Varaždin je bio nešto bolji i s više prilika, no i njima je kao i nama nedostajalo konkretnosti u završnici. Od prilika možemo izdvojiti onu Mamuta u 25. minuti kada mu je u posljednjem trenutku u blok ušao igrač Varaždina i spriječio pravi udarac, kao i udarac Kolege u 30. minuti koji prolazi pored vratnice.

Puno bolje smo ušli u drugo poluvrijeme i već u 48. minuti došli do odlične prilike. Ćosić daje loptu na krilo do Kolege koji daje povratnu loptu Dagi, međutim Dago ju krivo pogađa i lopta završava daleko iznad vrata. Par minuta kasnije lopta se iz jednog kornera odbija do druge vratnice gdje ju dočekuje odličnim udarcem Drmić, ali je reakcija vratara Varaždina bila još bolja. U 75. minuti najbolja prilika na utakmici. U brzoj kontri Dago daje prema Mamutu koji sam izbija pred vratara Varaždina, ali ovaj je opet na visini zadatka. Nekoliko minuta kasnije nakon jedne greške u napadu i brze kontre Varaždin nakon dosta odbijanja dolazi do vodstva. Strijelac je bio Kolarić koji je minutu ranije ušao u igri. Krajnji rezultat od 0:2 postavlja Drožđek minutu prije kraja regularnog dijela nakon krivog dodavanja Maloče.

Sljedeća utakmica je u petak 20.04. u 17.00h, u Sesvetama protiv Šibenika.