Poraz u derbiju kola kod HNK Gorice 1:0

[alc_event_scoreboard event=”7200″ display_details=””]

Završio je i drugi krug natjecanja Druge HNL. Utakmica koja je trebala biti odigrana u nedjelju, ali je odgođena radi lošeg stanja travnjaka zbog obilne kiše, je završila pobjedom HNK Gorice 1:0. Vrijeme opet nije bilo najbolje, bilo je hladno i padao je snijeg, i to je vjerojatno bio razlog lošijoj igri od one dostojne derbija vrha tablice.

U zadnjoj utakmici drugog kruga naša momčad nije uspjela postići povoljan rezultat na gostovanju u Gorici. U dobrom otvaranju utakmice smo imali dvije dobre situacije preko bokova, ali na žalost naši igrači nisu uspjeli bolje reagirati na ubačaje sa strane. Sredinom prvog dijela jednu ubačenu loptu u kazneni prostor loše čisti naša obrana, te ona dolazi do domaćeg igrača koji pogađa za 1:0. Nakon jednog prekida Kontek izlazi sam pred vratara Gorice, ali loše prima loptu koja se odbija preblizu vrataru, te ne uspijeva izjednačiti rezultat.

Drugi dio donio je malo življu igru naše ekipe, ali bez nekih konkretnih opasnosti za domaćina. Nisu niti domaćini uspješno prijetili, ali su jako dobro čuvali prilaze svom golu i na kraju ipak slavili s minimalnih 1:0.

Sljedeća utakmica je protiv Hrv. Dragovoljca u subotu 24.3.2018 u 15.30h u Sesvetama.