Pripremna utakmica NK Rudeš-NK Sesvete 2:0

U kasno jutro, po jakom snijegu, na glavnom terenu, samo 16 sati nakon neodlučenoga ishoda protiv Lokomotive, kombinirani, ali vrlo jaki sastav Rudeša dočekao je u prijateljskom dvoboju drugoligaša Sesvete. U dobroj utakmici Rudeš je pobijedio s 2:0 (1:0), a oba pogotka postigao je Marko Bjelanović koji je time vjerojatno položio prijamni, te će vjerojatno biti angažiran.

-Vidjet ćemo danas, odgovorio je sportski direktor Brkljača na naš upit o Bjelanoviću.

Sesvete pripremne utakmice uglavnom igraju s jakima i jačima pa će tako nastaviti i na pripremama u Istri, gdje ih čeka slovenski prvoligaš Domžale.

-Ovo su pokusi i rezultat nije najvažniji. Bitno je da mi napredujemo, objasnio je trener Jakirović.
Zanimljiv je bio sastav Rudeša. Novaci Džolan i Miljanić, a ostalo igrači koji su bili prvotimci u jesenskom dijelu i sada s pravom konkuriraju. U petak Rudeš dočekuje Inter i svakako da je pobjeda prijeka potreba.

Početni je sastav bio sljedeći: Picak, Franić, Glauder, Džolan, Boršić, Muić, Segado, Turčin, Entrena, Miljanić, Bjelanović.

Sesvete su suprotstavile ove igrače: Filipović, Mikulić, Kluk, Petanjek, Goić, Brezina, Drmić, Tolić, Mamut, Kolega, Dago (Demo, Tarle, Ćosić, Jovićević, Galić, Markota, Štimac).

Sudili su Dadić, Slišković i Maloča.

Napišite komentar