Pripremna utakmica SESVETE – VINOGRADAR 2:0

SESVETE – VINOGRADAR 2:0 (0:0)

Sesvete: Igralište s umjetnom travom

Strijelaci: 1:0 Markota, 2:0 Markota

SESVET: Filipović, Petanjek, Kontek, Mikulić, Goić, Maloča, Drnić, Kluk, Tolić, Kolega, Mamut Još su igrali: Deno, Marić, Šes, Milas, Ćosić, Brezina, Tarle, Jaričević, Dago, Markota, Štimac Galić Trener Jakirović.

VINOGRADAR: Bašić, Ribić,Bagarić, Lebar, Povrženić, Dučkić,, Kovačić, Roglić, Serdarušić, Miličević, Prijić Još su igrali: Braje, Mislimi, rančić, Kelava, Štulec, Rupčić Trener Gomerac.

Sesvete su do pobjede došle u drugom poluvremenu s dva gola Markote. U Vinogradaru vidjeli smo Serdarušića koji je došao iz Lučkog. Utakmica je bila dinamična, Sesvete su ostavile bolji dojam, a Vinogradar je tek na početku uigravanja momčadi što se osjetilo na njegovoj igri. Zeleni iz Mladine nisu bili bez svojih prilika ali u dva navrata pogodili su vratnicu. Sesvete su s mlada momčad koja je nadigrala Vinogradar posebno u drugom poluvremenu

– S obzirom na to da je treći tjedan priprema dosta su noge teške, dečki imaju upale od teretane, ali smo vidjeli jednu utakmicu s puno tempa, dominirali smo većim dijelom susreta. Prijić je imao prečku, ali imali smo i mi stativu i prečku, imali smo dosta šansi. Neki momci su u drugom poluvremenu iskoristili priliku i skrenuli pažnju na sebe, a ja im želim puno zdravlja i da nastave tim tempom, prokomentirao je Jakirović trener Sesveta.

– Sesvete su zasluženo pobijedile, vidi se da smo tek na početku priprema, lovimo se imamo dosta novih igrača ne držimo linije. Do sada smo trenirali igrali na našem terenu, možda je na igru utjecala umjetna trava, tražimo se imamo dovoljno vremena do prvenstva da se uigramo. Serdarušić je iskusan igrač on je pojačanje ali svaki igrač koji dođe u novu sredinu mora proći fazu prilagodbe, naviknut se na suigrače i poloviti linije kretanja, govori Gomerac trener Vinogradara.

Napišite komentar